24 June 2013

Ако ја чувствувате онаа возбуда во стомакот кога за повторно читате статија од Здраворазумен Хејтеризам после долго време не очајувајте. Читање ваква статија е исто како секс со бившта, знаете што можете да очекувае ама пак е закон да имаш секс со кучката што те остави за тип што и самиот знаеш дека е подобар.

Објективно подобар
Но да ја оставиме предиграта за луѓе што не можат финансиски да го задоволат партнерот, одиме со директен хејт насочен кон најновата кампања на Т-Мобиле.
Имено Т-Мобиле, компанија која се рангира нешто над пишување со капс лок, веднаш зад обраќање на своите родители со Стари/Стара според нивото на кулоќа, сака да влезе на пазарот со млади што претпоставувам го држат ЏаБест/Било која тарифа од ВИП. И затоа ја имаме COOL тарифата. И иако признавам дека доста кул моменти како преработката на Гоце и Пистолеро (поздрав до неговите фанови од Аеродром)


генералниот изглед со нивната заштитна боја, фонтот, графиките и тако даље, некако не можам да ги преболам следние моменти:

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff