29 August 2013

Верувале или не, во животот имав неколку врски со девојки кои сè уште многу ми значат и кои масовно пропаднале, како што можете да насетите од насловот, благодарение на грешките што ги направив. И тоа овие не се грешки кои ќе ги направиш еднаш, ќе ја научиш лекцијата и никогаш нема да ги повториш, 

Како јадење во Вили на трезно.
туку грешки кои бараат ненормална енергија, дисциплина и искуство за да ги забележиш пред да ги направиш повторно, грешки кои не се гледаат од километар како економскиот план на нашата Влада, грешки кои се дел од твојот карактер, дел од нејзиниот карактер и грешки кои се инспирација за песнава и се толку чести што ако гуглате на темава ќе најдете 200 статии кои се преведени од вашиот локален портал.   

18 August 2013

Самиот наслов сугерира дека сум научник кој проучува синдроми. Тоа не може да биде подалеку од реалноста. Вистинскиот наслов би бил синдроми што ги покрадов, универзални синдроми на кои им додадов локална димензија и/или синдроми што најверојатно немаат никаква научна основа туку се ставени само за да можам да направам пар печатни грешки и заебанција за ресести купаќи.

Прикажано: Еманципираност
По ѓаволите не знам ни дали воопшто работите кои ќе ги набројам се синдроми, како на пр. како се викаше оноа кога масовно ја истролавме мисицата на Македонија од Штип што всушност беше само финалистка? Нејсе, да продолжиме:

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff