30 October 2011

Да бидеме реални, ако го читаш ова значи дека највисоката точка во денот ти е кога ќе добиеш "боцни назад" од некој/а што го/ја мањачиш веќе подолго време.

МЕ БОЦНА НАЗАД !!!
Сепак додека чекаш да се случи тоа, невозможно е да не забележиш дека иако имаш 600 пријателчиња истите можеш да ги поделиш во само неколку категории. Па со моето основно познавање на човековата психологија (која ја научив од моите бивши кога ми кажуваа зашто сум најголемиот кретен на планетава) ви ја презентирам следната листа:

Се додека не седнав да напишам неколку зборови за нашето секојдневие не увидов дека пишувањето код е многу полесно од пишувањето за твоите лични ставови и гледишта на интернет.
Блогот е реакција на вашиот интерес околу македонскиот синдром најдобро познат како пукање на бедот,  ќе се фокусира главно на работите што ни сметаат кај другите/општеството/себе си.

Хејтеризмот е многу логичен избор, хејтеризмот е факинг смешен. Сите стереотипи, сета иронија и цинизам склопени во една целина пружат одлична забава кога единствената работа што ја имаш предвидено за денес е да притискаш F5 на Фејсбук секои 2 минути.
Прикажано: Хумор

Да знам, исто така хејтеризмот е меч со две острици особено кога ќе почнат да се повредуваат чувства, ама како тогаш би ги пребродиле нашите разлики освен со разумени и издржани коментари.

Добредојдовте на мојот блог, јас сум само еден електро инжињер (инженер?!) со многу слободно време кој се надева дека ќе успее да изнуди по некоја насмевка тук-там. Во случај да се пронајдете во одреден контекст и се почувствувате навредени тоа е одлично, тоа значи дека сум во право и очекувам да ми контрирате во коментарите или да го споделите напишаното со вашите пријателчиња.
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff