08 July 2012

Знам дека реков дека ќе одам на летен одмор, ама не издржа срце јуначко. Замислете дека сум Бетмен кој се враќа во Готам да го сузбие (сузбие?!) криминалот, со тоа што не сум Бетмен, Готам е Македонија и криминалот е апсолутната ретардација на Семето Синапово!

"Сејте семе на љубов,радост,среќа,мир. Што сеете денес,тоа ќе жнеете утре"

Претпоставувам ова не се однесува на полјоделски производи, бидејќи ако денес за утре имаме жетва нема да постои глад во светот и сите ќе се фокусираме на сеење на семето на љубовта, радоста, среќата и мирот ако ме сфаќате што сакам да кажам (намиг). Да одиме со ред:

Очигледно авторот никогаш не бил во Чаир навечер.
Пробајте ова да го кажете на касиерката следниот пат кога ќе купувате во Кам
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff