26 December 2013

Ако порано сте почнале со пиење за празниците и не се сеќавате, минатата недела објавив блог пост со кој сакав да ве поттикнам да споделите дел од вашата среќа со помалку среќните.
Епа имам одлични вести! Сите дечиња кои дел од денот го поминуваат во дневниот центар во Шутка добија свој Дедо Мраз благодарение на вас :)))

Дозволете да ве гушнам како што ме гушна Сенада кога го виде новиот ранец

16 December 2013


Здраво читатели. Долго време не сум напишал статија и знам дека ви фали средношколскиот хумор, сексуалните референци и очигледните, очајнички обиди да се допаднам на спротивниот пол.
Епа ќе продолжи и понатаму да ви фали бидејќи го баталив блогот за сметка на TweetsPie, но секогаш ќе се навраќам кога ќе има добра причина за тоа. А сега има одлична причина да напишам една статија:


 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff