14 February 2013

Приказната започна со мојот статус за св.Валентајн.на што се надоврзаа (ќе се ажурира постов како што се додаваат нови):

Го прочитав овој блог пост. (мора да го прочитате за да ви биде интересно тоа што следи)
Се запрашав зашто мене не ми се случуваат вакви работи. Ми текна. Програмер сум. Еве како би изгледала мојата варијанта: 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff