05 January 2014

Нова година. Празници. Совршено време да се видите со вашите роднини и да го поминете времето по семејниот ручек на лаптопот на вашата братучетка пишувајќи ја новата статија додека ги слушате останатите како ги дискутираат најновите треви на баба Рада. Исто како на рекламите за Кока Кола ама реално.
Додека климаш со главата на предвидувањата на постарите кога е оптимално време да се стапи во брак, не можеш а да не се запрашаш колку се реално применливи советите со кои се расфрлаат.

Тортата има ленено семе, нема потреба да се грижиш за дијабетисот

Да искењаме дел од нив:

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff