19 September 2012

[Ретардација на денот] Зимницаграм

 
Не знам колку сте во тек со натпреварите за професионални фотографии од луѓе со вонсериски талент и/или мобилен уред, ама денес се избраа победниците на Летограм натпреварот.

Победничката фотографија на Алекс
Логичен чекор е сличен натпревар да се организира и во зима т.е. Зимаграм, меѓутоа кој ќе чека додека паднат снегови. Тоа што ни треба го имаме сега! Дозволете да ја претставам најновата наградна игра за сите што знаат како да насочат телефон кон објект и да кликна копче:

Зимницаграм #зимницаграм #zimnicagram

Се што треба да направите е додека ги лупите пиперките/го печете модриот патлиџан/ја закиселувате туршијта, да го овековечите моментот, да лупнете еден филтер за да изгледа како да правите нешто егзотично и да ја закачите вашата слика со хаш тагот #зимницаграм или за да не изгледа дека доаѓате од Казахстан #zimnicagram.

Забелешка: Корисниците на ајФон добиваат 10 инста срценца гратис поради нивниот привилегиран статус во општеството.

Неколку пример фотографии:

#zimnicagram #nadrealizam
#zimnicagram #iphoneonly #iphonesia
#zimnicagram #instamood #instagood #red
#zimnicagram #concept #art #piperki
#zimnicagram #iphoneonly #tradition #culture #turshija
Ви поскакувам успешна сезона на зимници и нека победи најдобриот!

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff