26 September 2012

[Ретардација на денот] Skopje City Mall

 
Ако сте жена или сте во врска знаете дека на 4ти Октомври е големото отварање на Skopje City Mall или ако го преведете на македонски - Градски Трговски Центар - Скопје. Факинг ГТЦ. 

Истото го кажувам кога се пуштам на девојки.
Не ме сфаќајте погрешно, апсолутно ја поддржувам идејата за отварање на трговски центар од овие размери, ќе отвори нови работни места, ќе ги затвори сите мали бизниси во Лептокарија, ќе го донесе цело Косово тука наместо во Солун и најаважно од се ќе ги намали симптомите на ПМС за 90% кај жените моето опкружување. Ама тоа не е темата денес.

Ако ја отворите Фејсбук фан страницата на Skopje City Mall и прочитате рандом коментари (за разлика од "официјалната" страна на Зара овде не ги бришат) ви ветувам забава од размери "до бесвест". Идеме со визуелизација на дел од нив:


 


#здравоБоби

Останатите 95% од коментарите спаѓаат во следните категории:
  • Кога ќе можеме да се вработиме
  • ЗАШТО НЕМА H&M ?!?!? (единственото место каде што може да се купи облека)
Среќен шопинг Македонијо!
*Благодарност до Антоние што ми ги посочи коментарите
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff