23 January 2012

[Ретардација на денот] Сексуално нападнат навивач

 
Македонец што решил да ја навива за својата држава во кафана/кафиќ во Ниш бил сексуално нападнат од страна на попалена србинка. ВИСТИНСКА ДРАМА!
Замислете ситуација: Си седите со вашиот другар во нишка кафана, си мезите лесковачка скара додека упатувате пцовки со политичка позадина кон противникот и оп, доаѓа конобарица која го носи колбасот што сте го нарачале и вели: "Сакам твојот колбас да се најде во мене. Исто така имам и две другарки што ќе го расположат твојот другар, гледам му се дреме некако".

Најверојатно се разменила и некоја сугестивна гестикулација
Цитирам: "Со желба да се забавуваат и да имаат уште едно интересно искуство " (читај: да ебат србинки) момците се упатиле кон станот на келнерката и тогаш се случила неверојатна кулминација - девојакта сакала да има секс со нашиот навивач!
Каков пресврт на настаните! Неверојатно! Зар такви расипикуќи се србинкиве, те викаат во стан да се забавувате со две цимерки и после сакаат да имаат секс со тебе.
Сакам одговор на следниве прашања:
  • Што очекуваше бе брат да се случи?
  • Колку е тешко да земеш клуч од девојка?
  • Што правевте 3 саати во соба додека траеше хоророт?
  • Зашто другар ти кој е во другата соба со цимерките спие?
  • Зашто повторно си легнал со неа откако се смирила првиот пат?
  • Како другарот успеал да ја разубеди напалената келнерка откога се разбудил?
  • Зашто на ваков стил е напишана статијата?

И сонцето да пука мене сепак ми се дреме

Сфаќам, девојата што ти изгледа привлечна додека си пијан, може да е караконџула кога ќе се отрезниш, ама има повеќе начини како да се справиш со ситуацијата без притоа да те има на интернет:
  • Биди маж и пружи и го најпросечниот (има градација зборов?) секс што некогаш го имала
  • Ако поради Х причини не можеш/сакаш да имаш секс со неа, земи го факинг клучот и кидавела во туѓина
 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff